Rólunk

A Clear Capital Ltd.

Társaságunk 2006-ban alakult. A Clear-Capital Kft.-t magyarországi magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy a hazai önkormányzatokat, non-profit szervezeteket, vállalkozásokat – teljes körű szolgáltatást nyújtva – hozzásegítsék céljaik, terveik pályázati forrásból történő megvalósításához.

Fejlesztések, beruházások esetében még egy jól működő cég életében is fontos a saját források mellett kiegészítő hazai állami, európai uniós és egyéb források felkutatása és lehetőség szerinti bevonása a finanszírozásba.

Szolgáltatásainkat célzottan úgy alakítottuk ki, hogy magas színvonalú, teljes körű és költséghatékony megoldásokat nyújthassunk a költségvetési és a gazdasági szereplők számára.

Az alapítók a kezdetektől fogva ezen a területen dolgozó menedzserek, tanácsadók, akik munkájuk során számos projekt-előkészítésben, pályázatírásban, közbeszerzési tanácsadásban, ingatlanfejlesztésben, projektszintű könyvvizsgálatban illetve a megvalósítás különböző fázisaiban vettek részt, és szereztek gyakorlatot az elmúlt évek során.

 

Rólunk

Tanácsadóink körét kizárólag olyan munkatársakkal bővítjük, akik szakterületeiket jól ismerik, ügyfélközpontúan és precízen végzik munkájukat.

Alapelvünk, hogy csak olyan projektekben veszünk részt, amelyek szakmailag és pénzügyileg egyaránt megvalósíthatóak, valamint fenntarthatóak.

Elkötelezettek vagyunk, hogy Ügyfeleinkkel kölcsönösen előnyös és hosszú távú üzleti kapcsolatot építsünk ki. Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalom kialakítását, megtartását, a diszkréciót, melynek feltételeit a továbbiakban is igyekszünk megőrizni.

 

Csak olyan projektekben veszünk részt, amelyek szakmailag és pénzügyileg is megvalósíthatóak.

 

 Oklevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.