Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

A Clear-Capital Kft. egy olyan felelősségteljes vállalkozás, amelynek célja ügyfelei legmagasabb színvonalon történő kiszolgálása. Ebből következően nálunk úgymond az “alapfelszereltség” része, hogy a pályázat teljes projektmenedzselését elvégezzük ügyfeleink/megbízóink számára.

Szolgáltatásunk tartalmazza a támogatási szerződés megkötéshez szükséges dokumentumok összeállítását, a projekt során igénybe vett szolgáltatások és vásárolt termékek beszerzésének szakszerű lebonyolítását (szerződések, árajánlatok, teljesítésigazolások, megrendelők, bérkartonok, munkaidő-nyilvántartások, munkaszerződések és munkaköri leírások projektnek megfelelő ellenőrzése).

A projekt teljes ideje alatt részt veszünk és szakmailag képviseljük a kedvezményezettet a helyszíni ellenőrzéseken, és az esetleges szabálytalansági eljárások alkalmával is segítünk a minél kedvezőbb kimenetel elérésben. A projekt befejezése után irodánk vállalja a fenntartási időszakban felmerülő valamennyi adminisztratív kötelezettség ellátását, a projekt fenntartási jelentések összeállítását, az utókövetést.

Projektmenedzsment az összes alábbi szolgáltatásokat foglalja magába:
- projektmenedzsment szervezet működtetése, kooperációk szervezése, bonyolítása;
- kifizetési kérelem elkészítése és az elszámolási csomag összeállítása;
- előrehaladási és fenntartási jelentések elkészítése;
- személyes részvétel a helyszíni ellenőrzéseken;
- közreműködő szervezetekkel való kapcsolattartás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.